Penktadienis 2018-02-23

Green Hall 1 verslo pietūs
0.00
Kreminė morkų sriuba pateikiama su sviestine duonele / Creamy carrot soup with butter bread
2.00
Šviežių kopūstų sriuba su pomidorais / Cabbage soup with tomatoes
2.00
Kijevo kotletas, pateikiamas su gruzdintomis bulvytėmis bei daržovių salotomis / Kiev cutlet, served with french fries and vegetable salad
4.20
Jautienos kepsneliai su Shitake grybais, pateikiami su lęšių kruopainiu bei pomidorų salsa / Beef roasts with Shitake mushrooms, served with lentils and tomato salsa
4.40
Keptos bulvių juostelės su grybų padažu / Baked potato patties with mushroom sauce
4.00
Traškūs brokoliai bei kalafiorai, pateikiami su mėlynojo pelėsio padažu / Crispy broccoli and cauliflower, served with blue cheese sauce
4.00
Sveikuolių arbata: miško uogų su natūraliu medumi / Healthy tea: forest berry and natural honey
1.60
Green Hall 2 verslo pietūs
7.00
Pupelių sriuba / Bean soup
0.00
Trinta pievagrybių sriuba / Creamy mushroom soup
0.00
Baltų ridikų salotos su agurkais / White radishes salad with cucumber
0.00
Salotos su vištiena / Salad with chicken
0.00
Kiaulienos karbonadas su troškintais kopūstais / Pork steak with stewed cabbage
0.00
Vištienos petukai / Chicken tricks
0.00
Kaiulienos gabaliukai su pievagrybiais / Pork with mushrooms
0.00
Menkės filė su šparaginėmis pupelėmis / Cod with sprouts beans
0.00
Perlinis risotto / Risotto
0.00
Keptos morkos su medumi / Baked carrots with honey
0.00
Kepti burokai / Baked beetroot
0.00
Keptas moliūgas su fetos sūriu / Baked pumpking with feta cheese
0.00