Degustacinė vakarienė tema “Kalabrijos skonis”

2014-05-28

 

ŽURNALISTAI JURGA IR PAULIUS JURKEVIČIAI (ROMA)

PRISTATO     DEGUSTACINĘ VAKARIENĘ

 

PIKANTIŠKA SKONIO KELIONĖ Į KALABRIJĄ. PAŽINTIS SU NDUJA

 

2014 birželio 3 dieną, 19 val.

 

Skonio receptorių treniruotė:

-         Lyginamoji naujų „Frantoio Montecchia“ alyvuogių aliejaus etikečių „Biologico“ ir  DOP degustacija.

Degustacinė vakarienė tema “Kalabrijos skonis”

-         Vasaros daržovių trio – triguba bruschetta su cukinijomis, baklažanais ir paprikomis, pagardinta pecorino sūriu.

-         Spagečiai su aštriuoju Kalabrijos paštetu nduja ir mėlynaisiais svogūnais, pecorino sūriu

-         Triušiena  su pikantišku šokolado, ndujos, peperoncino, saldžiųjų svogūnų kremu,  ryžių bokštas,  ant griliaus keptos daržovės.

-         Špinatų,  gražgarsčių ir miško uogų salotos.

-         Vaisių fantazija citrinos dubenelyje su citrininiais ledais.

 

Vakaro vyno korta:

 

-         Cantine Maschio Prosecco Doc (Veneto regionas, Italija)

- Piccini - Memoro Bianco IGT (Toskanos regionas - Italija)

-         Frescobaldi Pater Sangiovese IGT (Toskanos regionas – Italija)

 

Degustacijos ir vakarienės kaina – 130 Lt

Laukiame Jūsų restorane „Green Hall“

Upės g.21, Vilniuje

Staliukų rezervavimas ir registracija:

Tel. +370 688 48886 arba el.paštu restoranas @ greenhall.lt

Vietų skaičius ribotas!

 

 

« Atgal